neděle 16. června 2013

Tipy na venkovní hry

Venku svítí slunce a je teplo. Ideální doba zahrát si nějakou venkovní hru a pořádně se pobavit s přáteli. Místo klasických her jako je například petanque nebo kuželky Vás seznámím s dalšími možnostmi. Jediné co budete potřebovat je velký externí prostor.

Angry Birds
Poku máte rádi "naštvané ptáky", tak je tato hra jasnou volbou.Budete hlavně potřebovat pevnou ruku, protože budete naštvanými ptáky přímo házet! Angry Birds je zábavná hra do větších interiérů a především na ven, což se v létě hodí! Navíc je hra vyvedena v přenosné variantě, součástí balení je pěkný červený sáček.

Dřevěné kuželky Mölkky
Mölkky je původní finská kolíková hra, při niž není potřeba žádné fyzické síly: úspěch je založen na kombinaci náhody a přesnosti házení. Vše, co potřebujete, je venkovní prostor - zahrada, park nebo trávník na návsi - pár přátel a sada kolíků Mölkky.
Recenze z www.deskovehry.com

Crossboule
Crossboule je hit mezi venkovními hrami, který ze všeho nejvíce připomíná freestylový petanque. Jeho výhodou však je, že koule nejsou železné, ale ze speciální velmi odolné textilie plněné malými kuličkami. Hru tak lze hrát na jakémkoliv typu povrchu, od betonu přes trávu až třeba po sníh.Díky měkkosti koulí se hodí též pro hraní s malými dětmi. Jedno balení obsahuje 6 koulí a prasátko, hodí se tak pro hru ve dvou. Cossboule si můžete zakoupit v tématických sadách: Beach, Desert, Downtown, Forest, Jungle, Mountain, Ocean, Space .

(Zdroj textu: Planeta Her, Moderní hry)

Žádné komentáře:

Okomentovat